010 - 22 80 944
€ 0,00

Bestellen

Bestellen op VloerkledenKopen.nl is eenvoudig en veilig. We zijn een een online-winkel met showroom in Rotterdam en een persoonlijke en betrouwbare service. We zijn al meer dan 40 jaar actief in de woninginrichting en zien persoonlijk toe op de kwaliteit en service. Al je bestellingen worden keurig verpakt en volgens afspraak bezorgd. Het bestellen van de Karpetten kan bij ons op de volgende manieren:
  • Online: Bestel gemakkelijk via deze website
  • Showroom: Bestel in onze Showroom in Rotterdam (maandag t/m zaterdag). Als je voor een specifiek vloerkleed komt is het handig om even te vragen of we dat vloerkleed op voorraad hebben om teleurstellingen te voorkomen.
  • Email of telefoon: Mail naar info@vloerkledenkopen.nl of bel naar 010-22 80 944
We zijn geopend op: Maandag: 12:00 – 17:00 (maandag gesloten in juni, juli, augustus) Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 – 17:00 Vrijdag koopavond: 17:00 – 21:00  
Afhaalkorting: Vanaf € 50,- bezorgen we GRATIS in Nederland en België. Wil je het vloerkleed zelf afhalen, dan krijg je extra korting:
€ 4,- voor een karpet kleiner dan 120 x 180 cm. ( 2,15 m². )
€ 6,- voor een karpet van 120 x 180 ( 2,16 m². ) t/m maximaal 140 x 200 cm. ( 2,80 m². )
€ 10,- voor een karpet groter dan 140 x 200 ( 2,81 m². )

Deze kortingen zijn niet van toepassing op opruiming en aanbiedingen.

Klachtenafhandeling

Heeft u een klacht of een opmerking dan kunt u hierover contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 010 - 22 80 944 of via ons email-adres: info@vloerkledenkopen.nl Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u per email een ontvangstbevestiging van uw klacht en onze reactie op uw klacht. Verder willen wij u erop wijzen dat wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Indien noodzakelijk kunt u gebruik maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Privacy Beleid

In deze verklaring worden maatregelen uiteengezet die zijn getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons Privacy Beleid, verzoeken wij u de gepresenteerde informatie niet te gebruiken. VloerkledenKopen.nl is gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. VloerkledenKopen.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren: •Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling te kunnen uitvoeren. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.