010 - 22 80 944
€ 0,00

Klantenservice

Klachtenafhandeling

We proberen altijd om alles zonder problemen te laten verlopen. Als er dingen zijn die beter kunnen of als u een klacht heeft helpen we u heel graag!

Neem hiervoor contact op via ons telefoonnummer: 010-22 80 944 of per email-adres: info@vloerkledenkopen.nl

Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt je per email een ontvangstbevestiging van je klacht en onze reactie op je klacht.

Verder zijn we aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. We verwachten niet dat het nodig is, maar als het noodzakelijk is kan je gebruik maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.

Privacy Beleid

In deze verklaring worden maatregelen uiteengezet die zijn getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons Privacy Beleid, verzoeken wij u de gepresenteerde informatie niet te gebruiken.
VloerkledenKopen.nl is gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om de bestellingen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen. Gegevens zullen niet aan derden worden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling.

VloerkledenKopen.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:

Als je een bestelling plaatst, hebben we naam, e-mailadres en afleveradres nodig om de bestelling te kunnen uitvoeren.
In je account bewaren wij informatie zoals naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat je deze bij iedere volgende bestelling niet nogmaals hoeft in te vullen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met de gegevens omgaan. De gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.